KLIK [X] 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

Datin Paduka Eina Di Tuduh Menggunakan Suntikan Untuk Kelihatan Cantik??

loading...

Siapa yang tidak kenal dengan Eina Azman yang kini bergelar Datin Paduka Eina yang semamangnya mempunyai wajah yang cantik dan kulit yang putih. Namun kini, Datin Paduka Eina dituduh menggunakan suntikan untuk kelihatan putih berseri dan bertambah cantik.Melalui akaun instagramnya,peminatnya juga mempertikaikan wajah Datin Paduka Eina sekarang yang jauh berbeza berbanding dahulu.

Namun Datin Paduka Eina ini membalas komen-komen peminatnya dan juga turut memuatnaik produk yang digunakannya untuk kelihatan lebih cantik.Eina dilaporkan telah memuatnaik gambar terbaru keadaan terkini dirinya di akaun Instagramnya yang jelas melihatkan baby bump Eina. Rata-rata komen pada gambar tersebut yang datangnya daripada peminat setia Eina Azman turut mengucapkan tahniah selain ada juga yang mahu pelakon itu menjaga kesihatan dan kandungan dengan baik. 

Eina Azman rapat bersama dengan peminatnya di Instagram lebih-lebih lagi apabila melibatkan soal memasak atau makanan.

Apa apa pun, harapnya Eina Azman dapat menjaga kesihatan dengan baik demi keselamatan kandungan. Kami pasti ramai juga yang menantikan kehadiran Dato’ Gmix Junior.


0 Response to "Datin Paduka Eina Di Tuduh Menggunakan Suntikan Untuk Kelihatan Cantik??"

Post a Comment

loading...